FAQ Camping

Plaats reserveren: https://www.tomotickets.nl/tomocon-2018/

Met hoeveel mensen mag ik een campingvoucher gebruiken?

De camping voucher is per tent, met een maximale afmeting van 3×3 meter. Dus niet per persoon. Er mogen zoveel mensen in jouw tent als veilig is. Als ze maar een geldig toegangsticket voor TomoCon 2018 hebben.

Mijn tent is groter dan 3×3 meter?

De tent afmeting mag maximaal 9×9 meter zijn. Als je bijvoorbeeld een campingplek nodig hebt van 6×3 meter, koop je dus gewoon twee campingvouchers.

Moet ik zelf een tent, luchtbed slaapzak etc meenemen?

Ja, inderdaad! De campingvoucher geeft recht op een grondplek. De spullen moet je zelf meenemen.
Zorg er voor dat je slaapzak warm genoeg is voor het voorspelde temperatuur of neem een tweede slaapzak mee!

Mag ik een BBQ houden of een kampvuur maken?

Nee! Vanwege de veiligheid is elke vorm van open vuur verboden. Dus ook gasfornuizen, bbq en kampvuren!

Is het tijdens het nachtprogramma mogelijk om te eten?

Ja zekers! De hele nacht is een gedeelte van de horeca geopend en kun je gewoon lekker (Japans) eten. In de ochtend kun je voordelig belegde broodjes kopen als ontbijt.

Is er stromend water op elke plek?

Nee, de sanitaire voorzieningen zijn in het hoofdgebouw. Gebruik van de toiletten en stromend water is gratis. Om lang douchen (en daarmee lange wachtrijen) te ontmoedigen, werken we met douchemuntjes. Als je wil douchen koop je een douchemuntje bij de receptie en kun je gebruik maken van de douches.

Waar kan ik mijn telefoon opladen?

In de gameroom kun je vrije stopcontacten gebruiken. Als je telefoon leeg is, kun je dus even lekker gaan gamen. Als je klaar bent is je telefoon weer vol!

Moet ik een ticket kopen voor TomoCon 2018 als campinggast?

De camping ligt op het evenemententerrein. Zonder ticket kun je daar niet op komen. Je hebt dus een zaterdag- en zondagticket nodig.

Is de camping ’s nachts verlicht?

Het voorste gedeelte is voor de veiligheid verlicht. Als je dus niet tegen slapen met het licht aan kan, neem dan een plek aan de achterzijde. Als je juist wél licht wil tijdens het slapen, neem dan een plek aan de voorzijde.

Ik heb tijdens mijn verblijf vragen aan de organisatie van de camping.

De entree is altijd bemand. Let op: tussen 21:00 zaterdag en 09:00 zondag kun je het terrein uiteraard wel af, maar vanwege de veiligheid er niet meer terug op.

Tijdens mijn verblijf op de camping heb ik een (medisch) noodgeval.

Meld jezelf bij de entree . Daar kijken we of we het ter plekke kunnen verhelpen, of dat we een ambulance of huisarts moeten vragen.

Iemand gebruikt een bbq of open vuur. Hoe moet ik dit melden?

Vanwege de veiligheid is elke vorm van open vuur op de camping verboden. Dus ook een BBQ, gasfornuis, kampvuur etc. Als je dit toch ziet, maak dan onmiddellijk melding bij iemand van de organisatie (geel shirt, opschrift “TomoCon” of de beveiligers). De beveiliging zal dan meteen, zonder waarschuwing, de betrokken gasten van het evenement verwijderen.

Moet ik mijn campingvoucher printen?

Ja, en deze moet je ook bevestigen aan de voorzijde van je tent. Geen geprint ticket = geen campingplek! Als je tape nodig hebt, kun je deze halen bij de receptie.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Mail naar info@tomocon.nl . Wij streven er naar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.