Route

 

Via het openbaar vervoer:
TomoCon is uitstekend bereikbaar met het ov. Je gaat met de trein of bus naar station Oss Centraal. Daar kun je aan de voorzijde van het station (adres: Spoorlaan 66A, 5348 KC Oss) direct de shuttlebus nemen naar de evenementlocatie.
De shuttlebussen zijn ruim en comfortabel. Het gebruik van de shuttlebus is tijdens TomoCon 2018 inbegrepen bij je ticket.
De reis naar TomoCon 2018 duurt ongeveer 10 minuten.

De bussen vertrekken op de volgende tijden:

Zaterdag 7 april:
Continue dienstregeling tussen Oss Centraal en TomoCon van 09:00 tot 12:00 en van 18:00 tot 22:00 (heen en terug)
Zondag 8 april:
Continue dienstregeling tussen Oss Centraal en TomoCon van 09:00 tot 12:00 en van 16:00 tot 18:00 (heen en terug)

Te laat op het station of liever op een andere tijd arriveren?

Als je later dan de uiterste vertrektijd aankomt op Station Oss, dan heb je de mogelijkheid om een taxi te bestellen via 0412-623351. De kosten bedragen ongeveer 15 euro per rit. Lopen kan natuurlijk ook. Dit is een stevige wandeling van ongeveer 45 minuten.

Met eigen vervoer:


Navigeer naar onze locatie ‘De Berchplaets’. Adres: Sportstraat 3, 5351 BZ, Berghem (Gemeente Oss).

Parkeren: Zie onderstaande plattegrond!

  1. Direct naast de Berchplaets. Navigeer naar sportstraat 3 in Berghem. Locatie 1 op onderstaande kaart.
  2. Bij winkelcentrum Wilhelminasingel. Locatie 2 op de kaart. (Wilhelminasingel in Berghem)
  3. Op 10 minuten loopafstand. Navigeer naar Osseweg 49 in Berghem. Dit is voetbalstadion “de Koppelsteeg”. Ook tegenover dit stadion is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het fitnesscentrum. Locatie 3 en 4 op onderstaande kaart.

Mochten er toch nog veel meer mensen met de auto komen, dan wij als organisatie kunnen inschatten, dan kun je parkeren bij station Oss Centraal en van daar uit onze shuttlebus naar de locatie nemen. We gaan er van uit dat dit niet nodig is en de beschikbare parkeerruimte ruim voldoende is.

kaart

Vanuit België

Tomocon is makkelijk te bereiken vanuit België en vanaf de grens is het slechts een klein uurtje rijden. Hieronder staat de routebeschrijving vanuit Antwerpen:

Route België

Vanuit Antwerpen hou je de R1 aan richting breda/ rotterdam, daarna de A1/A12/E19 richting grensovergang België/ Nederland. Daarna de A58 aanhouden richting Breda/ Eindhoven. Dan de A65/ N65 richting Tilburg en vervolgens A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Op de ring van ‘s-Hertogenbosch houd je de A59 richting Nijmegen aan. Dan afslag Oss-oost. Vervolgens N329 volgen en afslag Berghem nemen.

Wanneer u Berghem inrijd gaat u bij de eerste rotonde links en vervolgens de eerste straat rechts. Op het einde van de straat gaat u weer links en de eerste straat weer rechts. Locatie ‘De Berchplaets’ bevindt zich dan aan uw linkerkant.

Voor meer routebeschrijvingen vanuit België zie de routeplanner.

 

Met de fiets:

 

Als je uit de omgeving komt, is het raadzaam (en gezond) om met de fiets te komen. Adres: Sportstraat 3, 5351 BZ, Berghem. Bij Tomocon is er voldoende gelegenheid om je fiets te stallen (op eigen risico).