TomoFair Amsterdam TomoFair Rotterdam TomoFair Nijmegen

TomoTaste

Tijdens TomoFair 2015 is de première van TomoTaste geweest. Het concept van TomoTaste? Jullie échte Japanse gerechtjes laten proeven voor een lage prijs met veel variatie. Door de enthousiaste reacties hebben we besloten om dit concept te kopiëren op bijna al onze andere evenementen, waaronder TomoCon 2017. TomoTaste is op zowel zaterdag 8 als zondag 9 april en is gewoon toegankelijk met je entree ticket. TomoTaste bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, nabij het terras.

Wie zijn er aanwezig?

Osaka Cooking

Op het buitenterrein staat de enorme foodtruck van Osaka cooking. Zij maken diverse lekkere Japanse hapjes en drankjes recht voor je neus. Echte live cooking dus!

Met keus uit meer dan 20 verschillende gerechten die allemaal echt Japans zijn. Durf jij het aan? 😉

10001357_1499117886975353_4384038919877866728_n

van Dijk Horeca

Als je geen Japans lust, maar wel zin hebt in een lekkere hap of iets te drinken! Barman Alwin van Dijk en zijn crew zorgen voor friet en snacks vanuit een frietkraam. Ook kun je hier Westerse frisdrank kopen en een broodje ham of kaas.

1458631_1499118053642003_589783942007374927_n

Mandy’s Candies (powered by Crimson Bakery)

Pal tegenover de workshopruimtes op de eerste verdieping zit ons meest knusse horecapunt.
Mandy’s Candies heeft daar zelf gemaakte gebakjes, zoetigheden, lekkernijen en snoepjes. Natuurlijk is alles zelf gemaakt. Met een lekkere toef slagroom en veel suiker.
Slecht voor de lijn, goed voor je humeur!!!!

PandAsia

PandAsia is gericht op schattige, Aziatisch getint eten met als motto lekker, kwaliteit en betaalbaar. Alle  gerechten zijn met de hand bereid.
PandAsia richt zich niet alleen op warme gerechten, maar ook koude gerechten, zoetigheden en snacks.
Met verfrissende Japanse drankjes en handgemaakt daifuku kunt u volop genieten van een Japanse sfeer.

Honkies

Eethuis Honkies staan er weer met onze super asian fusion cooking!

Na het grote succes met onze foodwars geïnspireerde gerechten op Tomofair 2017 gaan we weer helemaal los op Tomocon 2017!

Nu met een grotere voorraad zullen we de bezoekers voorzien van ons overheerlijk eten! We hebben een goed gevulde don buri gevuld met rendang en een karaage wrap. Alles huisgemaakt, zonder smaakversterkers en genetisch gemanipuleerde zooi, super vers en super lekker!

Daarnaast zullen we onze potions weer meenemen om jullie dorst te lessen! Elixer, mana en hp potions.

Als extra voor deze con nemen we een secret dish mee! Wat dat zal zijn zullen jullie daar maar moeten zien, ruiken en proeven!?!

Love, peace and eats,

Team Honkies