NIA (New Improve Ansia) Optreden

NIA

NIA (New Improve Ansia) is een bruisende visual kei beïnvloede band die een spannende en gevarieerde mix van j-rock, metalcore, industrial en nu-metal brengt aan de internationale j-rockscene.
NIA noemt hun unieke concept: ‘laugh and rough’ stijl.

NIA onstond in 2007 als AUNCIA, onder de label Red List Entertainment; dezelfde label als DIO – Distraught Overlord.
Het duurde niet lang en de band trad toe tot Universal Music en bracht snel een commerciële release uit in Japan. Na een pauze keerde de band terug als ansia in 2013 en uiteindelijk NIA (New Improve Ansia) in november 2015.

Om door te gaan met ‘het verbinden van mensen’, besloot de band de originele naam te behouden met de nieuwe identiteit. Met hernieuwde dynamiek, brengt de band zijn eerste single PRAYER uit in februari. Door de jaren heen, heeft de bandleden van NIA als acteur opgetreden in films en drama’s en heeft diverse tv-shows en films voorzien van muziek. Daarnaast heeft de band als modellen gewerkt voor verschillende merken en ontwerpers.

Momenteel tourt NIA door Japan, maar in april komt de band naar Europa voor shows, waaronder exclusief op TomoCon. De band brengt dan ook een CD uit met oude en nieuwe liedjes, die speciaal voor deze tour is samengesteld.

Het optreden is mede mogelijk gemaakt door REALive en AVO Events & Promotion

 

Dit optreden staat gepland voor zaterdag 9 april.