SATSUKI optreden

Muzikant, mode- en sieradenontwerper SATSUKI komt naar TomoCon 2018 om een optreden te geven. Dit optreden wordt verzorgd door de online community AVO, die dit jaar het 15-jarig bestaan viert. Dubbel feest, want zoals jullie weten viert TomoCon dit jaar de 5de verjaardag van de conventie!

SATSUKI is actief sinds 2001 en is misschien wel het beste bekend als zanger voor de Japanse rockband RENTRER EN SOI. In 2009, kort nadat RENTRER EN SOI stopte met activiteiten, lanceerde hij zijn solo carrière en sindsdien heeft wereldwijd opgetreden. In 2015 creërde hij zijn eigen merk Sacred Traditional Kingdom Melody (S.T.K.M), in 2016 liet hij zijn eerste kledingstukken zien tijdens een modeshow op OshareCon. Sinds 2017 maakt hij ook sieraden onder dezelfde noemer.

De laatste keer dat hij in Europa was, in 2016, was tijdens zijn grootschalige EPOCALIPSE wereldtour. Hij trad op in 19 landen om zijn nieuwste album te promoten. Op TomoCon zal hij de nieuwste liedjes van zijn nieuwste album REBOOT ten gehore brengen.

SATSUKI’s missie is om de zielen te zuiveren door de muziek die hij maakt. De inspiratie haalt SATSUKI onder andere uit het maanlicht.

SATSUKI zegt het volgende over muziek maken: “Zingen is leven. Het is essentieel voor mij zoals ademen. Ik moet zingen om mijn diepste innerlijke gevoel te kunnen uiten.”

Meer informatie over SATSUKI:

Facebook: https://www.facebook.com/satsuki.rociel/Twitter: https://twitter.com/Satsuki_RocielInstagram: https://www.instagram.com/satsukiofficial/Youtube: Satsuki Official Channel

Sacred Traditional Kingdom Melody (S.T.K.M):
Facebook STKM: https://www.facebook.com/SacredTKM/
Webstore: https://celestialfeathersi.wixsite.com/satsuki-stkm

Het optreden op TomoCon 2018, die verzorgd wordt door AVO Events & Promotion, is onderdeel van een Europese tour die georganiseerd wordt door AVO’s partner REALive.

 

 

 

 

 

AVO Events & Promotion:
Website: http://avo-events.nl
Facebook: https://www.facebook.com/AVOEvents