Tijdens TomoCon 2019 is er weer een camping voor onze vrijwilligers en bezoekers. De camping opent op zaterdag om 10:00u en sluit op zondag om 17:30u. Om een tent op te mogen zetten, moet je een ticket bestellen. Een ticket kost €29,- in de voorverkoop. Caravans zijn niet toegestaan.

Voor dit ticket mag je een grondruimte van maximaal 3×3 meter bezetten. Indien je een grotere tent meeneemt, dien je een extra ticket er bij te kopen. Je mag met zoveel mensen als je wil in je tent verblijven, zolang het maar veilig is.

Toegang tot de camping is alleen mogelijk met een geldig ticket voor TomoCon 2019. De toiletvoorziening en overige sanitaire voorzieningen zijn in het hoofdgebouw. Douchen kan natuurlijk ook. Hiervoor koop je een douchemuntje bij de receptie.

Open vuur (gas / bbq) is verboden vanwege de veiligheid. Tijdens de hele nacht is de horeca in het gebouw geopend en kun je gewoon lekker eten en drinken. In de ochtend kun je ook voordelig belegde broodjes kopen.

Zorg er voor dat je slaapzak warm genoeg is voor het voorspelde temperatuur of neem een tweede slaapzak mee!

Op de camping is geen stroom beschikbaar. Je telefoon kun je eventueel opladen in de gameroom. De camping is in de nacht gedeeltelijk verlicht.

Plaats reserveren: https://www.tomotickets.nl/tomocon-2019/
Antwoord op alle vragen: www.tomocon.nl/faq-camping/